Analogix 10Gbps USB-C Re-Timers geleverd in de nieuwste generatie notebooks, desktop pc’s, monitoren en accessoires

ANX74xx USB-C Re-timer Family is de oplossing van keuze voor Intel-, AMD- en Nvidia CPU/GPU-platforms

Tuesday, June 5, 2018 5:48 pm PDT

Dateline:

SANTA CLARA, Calif.

SANTA CLARA, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Gestuurd door de vraag van de PC en accessoires markt, kondigde Analogix Semiconductor, Inc. vandaag de massaproductie aan van zijn ANX74xx familie van USB-C™ re-timer oplossingen voor notebooks, 2-in-1 converteerbare laptops, desktop PC’s, monitoren en USB-C accessoires.

ANX7440, het eerste protocol waarbij DisplayPort™- en USB 3.1-interfaces voor Intel, AMD en Nvidia CPU’s/GPU’s met een nieuwe timer worden getapped naar de USB-C-connector, is de eerste USB-C-re-timer die de interoperabiliteit bij USB-IF- en VESA-plug-tests doorstaat.

De Analogix re-timers die zijn geïmplementeerd op de nieuwste generatie processorplatforms bieden de volgende voordelen:

  • Het zijn pure USB-C re-timers die gebruik maken van Separate Reference Clock Independent of SSC (SRIS) en Bit-Level Re-timer (BLR) architecturen en die een verliescompensatie garanderen tot 23dB kanaalverlies te herstellen voor USB 3.1 Gen2 10 Gbps;
  • Ze voldoen volledig aan de nieuwste USB 3.2 Appendix E-vereisten ter ondersteuning van 4-timer connectiviteit, met naadloze daisy-chaining van vier re-timers, die voldoen aan de USB 3.2 CTS-vereisten;
  • Het zijn complete DisplayPort-re-timers met de Link Training Tunable PHY Repeater (LTTPR)-modus en een transparante modus met AUX snooper, die een verliescompensatie garanderen om tot 20 dB kanaalverlies te herstellen voor DisplayPort HBR3 8,1 Gbps.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contact:

Analogix Media Contact
Gratia Stefan, 408-988-8848
marcom@analogix.com